Tallinna Jõuluturg saab homme ametliku alguse

Foto: Sergei Zjuganov © ChristmasMarket.ee
Nädala eest jõudis Harjumaalt Tallinna Raekoja platsile tänavune jõulukuusk ja juba sel reedel, 21. novembril, astutakse järgmine samm jõulupühadele lähemale - homme kell 16.50 avatakse pealinna ühel tähtsamal platsil traditsiooniline Jõuluturg. Muinasjutuline jõulumaailm tegutseb läbi jõulupühade, aastavahetuse ja tõmbab otsad lõplikult kokku alles järgmise aasta 10. jaanuaril. Jõuluturg on avatud iga päev kell 10-19.

Jõuluturule mahub ohtralt kõike, mida jõulud traditsiooniliselt pakuvad, muutes aasta lühema ja pimedama aja rõõmsamaks ning valgusküllasemaks. Süüdatakse advendiküünlad, jõuluvana vestleb lastega ja päkapikud korraldavad asjatoimetusi.

Foto: Sergei Zjuganov © ChristmasMarket.ee
Osta saab kinke, maiustusi ja täiendust jõululauale. Kuusesära valgel lauldakse, tantsitakse ja lõbutsetakse ning võetakse vastu uus 2015. aasta.

Külalised on oodatud Raekoja platsile juba homme kell 16.50.

Raekoja platsist saab paik, mis toob kokku vanad tuttavad ja armsad sõbrad, pakub lusti peredele, igaühele, et üksteise seltsis saada osake tõelisest jõulutundest - see on imeline maailm, mis kutsub ja üllatab!

0 kommentaari:

Postita kommentaar