Edgar Savisaare esitles Jõuluturul lasteraamatut "Jõuluime"


Tallinna linnapea Edgar Savisaar esitles oma raamatut "Jõuluime" eile kell 12 Raekoja platsil Tallinna Jõuluturul jõuluvana maja lähedal.

"See on minu esimene muinasjuturaamat," ütles Savisaar. "Tulge ja muretsege endale raamat "Jõuluime" ja need jõulud saavad teie jaoks täiuslikuks!"

Raamatu andis välja kirjastus Fixor Holding OÜ.


Muinasjuturaamatu peategelane on taimetark Maara, kes elab paksus laanes koos oma sõprade kukk Herberti ja tema kanapere, kass Panda, koer Raki, lehm Milli ja hobune Joosepiga. Seltskonnale lisandub ka tegelane, keda tegelikult olemaski olla ei tohiks. Ehkki teistest inimestest eemal, on metsatalu asukate elu seiklusi ja imepäraseid juhtumisi täis. Koos tegutsedes, üksteise eest seistes ja hädasolijaid abistades tõdetakse ikka ja jälle, et armastus, sõprus ja hoolimine on väärtuslikum kogu maailma rikkustest ja võimust. "Seal on veel üht-teist põnevat, aga seda saate teada siis, kui raamat on välja tulnud," mainis Savisaar.

Jõuluturg ise pakub põnevust kõigile. 23 meetri kõrguse kuuse särav jõulurüü on üle aastate uhkeim, igal nädalavahetusel toimuvad jõululaadal ka kontserdid ja esinemised.

Tallinna jõuluturg on avatud iga päev.

VAATA VIDEOT!


Allikas: Pealinn

0 kommentaari:

Postita kommentaar