JÕULUKINGITUSED JÕULUTURULT! Otsides kinki lähedasele ...

Vaikselt on kätte jõudnud imeline aeg, mil kõik mõtleme sellest, kuidas veeta aega lähedastega ning sellestki, mida neile kingiks leida. Kas oled juba vanaemale ja vanaisale südantsoojendava kingi valmis mõelnud? Härrased, kas teate, missugused kingitused rõõmustaksid teie südamedaame? Aga mida kinkida lastele, onule, tädile, parimale sõbrale, õele-vennale või lihtsalt mõnele armsale inimesele?

Tallinna Jõuluturu kaupmehed pakuvad teie küsimustele vahvaid lahendusi. Laiast kaubavalikust leiab nii omaloomingulisi originaalseid jõuluehteid, lastele maiustusi, käsitööd, suuri piparkooke, millele saab oma käega kallima nime peale meisterdada ja mida valmistatakse kohapeal kesk jõulumelu ning palju muud põnevat. Miks mitte kinkida sel aastal vanaemale paari sooje käpikuid või taadile lambanahkseid susse.

Kes küll suudaks ära öelda hoopistükis võrratutest toiduelamustest, kui müügiks pakutakse sinki, vorsti, käsitöökompvekke ja tellimuse järgi kaunistatud piparkooke! Rikkalikust valikust saad kokku fantaseerida näiteks isuäratava kinkekorvi hea ja paremaga!

Jõuluturu kaupmeeste seas on paljud ise oma toote meistrid, osates jagada kogemusi ning häid nõuandeid, et üheskoos otsustada, milline kingitus oleks kallile inimesele parim.

Veeda päev Tallinna Jõuluturul, mis pere ja sõpradega tundub kui imeline jõulumuinasjutt, kus kõik on justkui võimalik. Ära lase head võimalust käest, külasta Jõuluturgu juba täna.

Jõuluturg on avatud iga päev kell 10-19 ning jääb avatuks 10. jaanuarini 2015. Sooje jooke saab osta iga päev kuni kümneni õhtul.

0 kommentaari:

Postita kommentaar